22 Ocak 2009 Perşembe

Sivilay abla on Obama

Kabile reislerine Beyaz Saray’da dinner

Soru:
Doktor Sivilay Sister, Biliyorsunuz Obama ocakta başkanlık koltuğuna oturacak. Görevi devraldığında, babasının memleketi Kenya’daki kabile reislerini Beyaz Saray’da yemeğe davet ederse ona nasıl bir tepki göstermeliyiz. ABD ordusunu göreve nasıl davet edebiliriz. (Dr. Victor)

Cevap:
Sevgili Victor, gazeteleriniz, renkli kıyafetli kabile reislerinin Mercedes arabalardan inerken çekilmiş fotoğraflarını bassın ve bu davetin Amerikan kazanımlarının zaafa uğratılması adına yapıldığını söyleyen manşetler atsın.

Kurucu babalar dediğiniz dört başkanın adını taşıyan vakıflar Washington’da miting düzenlesin. Mitingde “Amerika beyazdır beyaz kalacak” sloganları atılsın. Önceki yıllardaki 4 Temmuz balolarında çekilmiş çağdaş kıyafetli kadınların ve erkeklerin vals yaparken çekilmiş fotoğrafları ile kabile reisleri yemeğinde çekilmiş fotoğrafların yan yana konulduğu dövizler hazırlansın ve üzerlerine “Obamadan önce ve Obama’dan sonra” yazılsın.

Orduyu nasıl harekete geçirebileceğinizi ben de bilmiyorum. “Ordu göreve” deseniz gidip kendilerine Irak, Afganistan gibi bir memleket bulurlar, akıllarına Beyaz Saray gelmez ki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder